المنتدي الرسمي للفنان طوني قطان
المنتدي الرسمي للفنان طوني قطان
المنتدي الرسمي للفنان طوني قطان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بسبوسه بس ليها طعم تاني

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
tamara
Admin



عدد المساهمات : 724
تاريخ التسجيل : 03/08/2009
العمر : 40

بسبوسه بس ليها طعم تاني Empty
مُساهمةموضوع: بسبوسه بس ليها طعم تاني   بسبوسه بس ليها طعم تاني Icon_minitimeالخميس سبتمبر 30, 2010 7:03 am

اولا المقادير


كوب سميد
نصف كوب سكر او اكتر شويه لو بتحبيها سكر زياده
كوب لبن بودره
نصف كوب زبده و ممكن تزودي لحد ما تلين معاكي
كوب ماء
معلقه بيكنج بودر






الطريقة:

نقوم بخلط المكونات التالية :

( حليب بودرة , سميد , بيكنج بودر , ماء , زبدة , سكر ناعم )

ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي ويكون شبه سائل.





نقوم بسكب الخليط أو العجينة المتجانسة في الصينية التيفال الخاصة ونقوم بفردها حتى تصبح متساوية كما في الصورة



نقوم بتغطية كامل الوجه بطبقة من القشطة تعادل ربع سمك الخليط.



نقوم بتغطية طبقة القشطة بطبقة من الخليط السابقحتى تختفي طبقة القشطة تماماً.



ندخل الصينية في الفرن على نار متوسطة (( القسم الأسفل )) لمدة 20 دقيقة تقريباً.



بعد ذلك نقوم بتشغيل (( القسم العلوي )) لمدة 10 دقائق على نار متوسطة حتى يتحمر وجه البسبوسة.


وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://toneqattan.ahlamontada.com
لغة العين




عدد المساهمات : 25
تاريخ التسجيل : 03/09/2009

بسبوسه بس ليها طعم تاني Empty
مُساهمةموضوع: رد: بسبوسه بس ليها طعم تاني   بسبوسه بس ليها طعم تاني Icon_minitimeالأحد أكتوبر 03, 2010 6:30 am

مررسي كتير الك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشقة الاردن

عاشقة الاردن


عدد المساهمات : 160
تاريخ التسجيل : 17/11/2009

بسبوسه بس ليها طعم تاني Empty
مُساهمةموضوع: رد: بسبوسه بس ليها طعم تاني   بسبوسه بس ليها طعم تاني Icon_minitimeالأحد ديسمبر 05, 2010 4:59 am

thxxx
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسبوسه بس ليها طعم تاني
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
المنتدي الرسمي للفنان طوني قطان :: ♥ ..المنتدى العام..♥ :: ♥ ..منتدى فن الطبخ..♥-
انتقل الى: